Kategorier

›› Akupunktur & akupressur
›› Avslappning & energi
›› Dans
›› Floating
›› Friskvårdsanläggningar
›› Gym & träning
›› Kampsport
›› Kiropraktik & Naprapati
›› Kostrådgivning
›› Ljusterapi
›› Massage
›› Personlig tränare
›› Qigong & Tai chi
›› Stresshantering
›› Viktminskning
›› Yoga

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Gymnasium

Hantverksvägen 15
436 33 Askim
031-748 42 40
Vi erbjuder program för viktminskning (xtravaganza), behandlingar i olika former, gruppträning, gym och mycket mer. Vi erbjuder också personlig träning.

Gymmet är komplett utrustat med maskiner i vilka du kan träna kondition, rehab och styrka. Här finns fria vikter, träningscyklar, löpband, crosstrainers och roddmaskiner. Alla konditionsmaskiner är kopplade till en ”cardiotheatre” där du har möjlighet att lyssna och titta på TV och radio under tiden du tränar. Vi finns även i Torslanda.
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Itrim Mölndal

Forskarna är eniga. Det är lättare att lyckas om du först snabbt går ner i vikt och sedan förbättrar dina vanor, inte tvärtom. Vi har tagit fram ett viktminskningsprogram som visat sig vara mycket effektivt och passa de allra flesta. Det krävs hårt arbete och motivation, men efter tio veckor har de flesta lyckats nå sin favoritvikt. Då övar vi in nya vanor inom mat, motion och motivation för att du ska bibehålla vikten. Vi hjälper dig med stöd och kunskap både individuellt och i grupp så att du lyckas nå ditt mål: ett lättare och friskare liv, utan att ständigt banta.
Mölndalsvägen 91
412 63 Göteborg
031-27 72 72
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera Friskvård?

På Merafriskvard.se får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som letar efter friskvårdsföretag i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!