Kategorier

›› Akupunktur & akupressur
›› Avslappning & energi
›› Dans
›› Floating
›› Friskvårdsanläggningar
›› Gym & träning
›› Kampsport
›› Kiropraktik & Naprapati
›› Kostrådgivning
›› Ljusterapi
›› Massage
›› Personlig tränare
›› Qigong & Tai chi
›› Stresshantering
›› Viktminskning
›› Yoga

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "akupunktur" i beskrivningen

AAM Väl & Ve

Trädgårdsgatan 4
411 08 Göteborg
070-27 17 952
Hos mig får du ett professionellt och vänligt bemötande. Varje behandling anpassas efter ditt behov. Jag arbetar med akupunktur, akupressur och massage. En kombination av dessa behandlingar ger ofta bra resultat. Jag utför behandlingar på min klinik och på arbetsplatser. Dessutom håller jag föredrag inom friskvård.

Mina specialområden är muskel & ledvärk, huvudvärk, migrän, PMS & menstruationsbesvär, stress & utbrändhet, sömnproblem.
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Alternativa kliniken

Akupunktur TCM hjälper mot många obalanser och värktillstånd i kroppen, men vet du att det praktiseras två olika metoder av akupunktur i Sverige? Trots gemensamt namn så har de helt olika ursprung och syfte. Den ena har sitt ursprung i en flertusenårig kinesisk läkekonst, där man strävar efter att bota sjukdomar och där man tar hänsyn till hela människan. Den andra formen av akupunktur är en svensk metod från 1980-talet där man strävar efter smärtlindring eller mildra sjukdomssymptom.

Rödingsgatan 2B
426 58 Västra Frölunda
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Cecilia Bornum

Jag är leg. sjuksköterska med specialistutbildning i akupunktur och taktil stimulering. Hos mig får Du ett professionellt, omtänksamt och personligt bemötande. Samspelet mellan kropp, själ, ande, tanke, känsla och samverkan över dessa gränser är för mig mycket viktigt.
Kastellgatan 22
413 07 GÖTEBORG
0708-31 31 05
 Rekommendera (1)    Lägg i lista    Visa på karta

Dolci Hälsocenter

Dolci hälsocenter i Göteborg erbjuder tjänster och produkter inom kroppsvård till företag och privat personer.

Hos oss kan du njuta av en härlig och professionell massage som påverkar dig positivt såväl fysiskt och mental som känslomässigt. Olika former av massage, Akupunktur, solarium, bad & hudprodukter, vaxning, Brasiliansk vaxning.
Räntmästaregatan 12
416 58 Göteborg
031- 21 63 65
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera Friskvård?

På Merafriskvard.se får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som letar efter friskvårdsföretag i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!